Premium Network Logo

Rólunk

A Premium Network egy többtermékes, direkt értékesítési szervezet, illetve üzleti modell. Tagjaink az általunk felépített rendszerben partnereinktől kedvezményeket, előnyöket kapnak, így könnyebben hozzájuthatnak olyan termékekhez, szolgáltatásokhoz, amikhez eddig nehezebben, vagy az ezekből a kedvezményekből adódó megtakarításaikat másfelé irányítva egy magasabb színvonalú életet élhetnek.

A Premium Network csapata hosszasan elemezte a magyarországi cégek és magánszemélyek/családok havi, időszaki és éves költéseinek szerkezetét, majd csoportosította azokat. Így alakult ki az a négy halmaz, amibe minden költésünk belefér. Ezeket a halmazokat divízióknak neveztük el. A divíziókat gondos minőség/érték alapú kiválasztás útján termékekkel, szolgáltatásokkal töltöttük fel. Minden divíziót egy szakértői csapat támogat, akik folyamatosan azon dolgoznak, hogy tagjaink egyre több helyen, egyre több kedvezményt, előnyt, szakmai támogatást kaphassanak döntéseikhez, egyre elégedettebbek legyenek.

Ön hogyan csatlakozna hozzánk?

Premium Broker

Elege van a többi MLM hálózat unalmas termékeiből? Passzív jövedelemforrást szeretne építeni? Nálunk a helye!

Premium partner

Vállalkozását egy országos hálózat fogja leendő ügyfeleinek bemutatni, nem lesz innentől problémája a marketinggel.

Premium Ügyfél

Csak gondoljon bele, mennyit spórolt volna, ha eddig mindent, amit az életében vásárolt, kedvezményesen vette volna meg.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel mint: